Rita Rumpff.

Ik werk wél intuïtief, maar kijk niet in een glazen bol. Het is de weerkaatsing van de flitser.

Korte beschrijving.

Rita werd geboren in Groningen. Begon in 1971 in Apeldoorn als programmeur. Vanaf 1978 weer  in Groningen met functies als ontwerper, tester, kwaliteiscontrole, intranetbouwer en onderhoud. Als onderdeel van zowel wat kleinere als heel grote projecten.

Door in 1981 te trouwen met Jan, werd ze toch een beetje de boer die ze als kind wilde worden. Maar in die tijd was er voor een vrouw alleen de keuze "boerin" en op werk in huis en andere schoonmaakdingen zat ze niet te wachten. Nu kon ze op de tractor en met andere dingen helpen, dat was leuk voor beide partijen.

Voor paarden was er nu ook plaats. Begonnen met een drachtige merrie, groeide het aantal door fok en koop. Keuringen, dressuur, springen, crossen, Tteam en later meer intuïtief werken en lesgeven. Helaas moesten we ook een paar paarden laten inslapen, dat zijn de minder leuke kanten van een boerderij.

Andere hobbies kwamen op haar pad: intuïtieve ontwikkeling, met healing, reading, intuïtieve massage. Een uitgebreide studie bij Caduceus in Lieveren. Daarna geneeskrachtige kruiden studeren bij de Groene Zon in Groningen. Kruidentuin aanleggen, producten maken en familie en vrienden er mee verwennen.